1o ΓΕΛ Ελληνικού

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ενδιαφέρουν

Ανακοινώσεις Μαθητών

Σχολική Εφημερίδα 2019

Εκτύπωση

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' τάξης του σχολείου μας έγραψαν στην αγγλική γλώσσα άρθρα με ποικίλα θέματα δικής τους επιλογής που ενδιαφέρουν τους νέους και όχι μόνο. Στη συνέχεια συνεργάστηκαν όλοι ανεξαιρέτως στην επιλογή των καταλληλότερων από αυτά για σύνταξη ενός τεύχους σχολικής εφημερίδας. Οι μαθήτριες Χαροκόπου Ευαγγελία και Χαρτοφύλαξ Θεοδώρα ανέλαβαν τις τελικές διορθώσεις και τις γραφιστικές παρεμβάσεις. Σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα και συγχαίρουμε όλους και όλες για τη συνεισφορά τους σε αυτήν την ομαδική προσπάθεια.

Δείτε εδώ την εφημερίδα μας.

Κοινωνικό Φροντιστήριο από το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης σχ. έτους 2017-2018

Εκτύπωση

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους δημότες-μαθητές του Δήμου μας, που επιθυμούν την ενισχυτική ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία, για την πληρέστερη κατανόηση της σχολικής ύλης και την ανοδική πορεία στην επίδοσή τους.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπ/κο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν κατά ειδικότητα εθελοντές πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών Τμημάτων Παν/μίων.

Περισσότερα...

28ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής

Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με τα τμήματα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Ελληνικών Πανεπιστημίων και τμημάτων Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ διοργανώνει τον 28ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής 2015-2016.

Περισσότερα...

Κοινωνικό Φροντιστήριο από το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης σχ. έτους 2015-2016

Εκτύπωση

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, στηρίζοντας τους θεσμούς της οικογένειας και της παιδείας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχοντας την υποδομή και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ως στόχο την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, την βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης, καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπ/κο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ? Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου.? 

Περισσότερα...

Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας-Κύπρου

Εκτύπωση

Το 1ο ΓΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ συμμετέχει στα 1α Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδας - Κύπρου που θα λάβουν χώρα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2013 στο τεχνολοικό πάρκο Νόησις στη Θεσσαλονίκη. Το σχολείο μας είναι υποψήφιο στην κατηγορία Μαθητικό Ραδιόφωνο με 2 ραδιοφωνικές εκπομπές και 3 προωθητικά σπότ εκπομπών. Η εκδρομή πραγματοποιείται στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "Συντονιστείτε στα ερτζιανά" με την αρωγή του european school radio και έχει ως στόχο την κατασκευή ραδιοφωνικών εκπομπών που μεταδίδονται από το ΠΣΔ σε τακτές ημέρες και ώρες. Για περισσότερες  πληροφορίες ενημερωθείτε από τη σελίδα του european school radio και τη δική μας σελίδα στο fb 1 ΓΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Σελίδα 1 από 2