1o ΓΕΛ Ελληνικού

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ενδιαφέρουν

Κοινωνικό Φροντιστήριο από το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης σχ. έτους 2017-2018

Εκτύπωση

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους δημότες-μαθητές του Δήμου μας, που επιθυμούν την ενισχυτική ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία, για την πληρέστερη κατανόηση της σχολικής ύλης και την ανοδική πορεία στην επίδοσή τους.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπ/κο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν κατά ειδικότητα εθελοντές πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών Τμημάτων Παν/μίων.

Οι γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας, που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα η οποία έχει διανεμηθεί σε όλους τους μαθητές μας. Η αίτηση μπορεί να διαβιβαστεί στο Τμήμα Παιδείας με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

1. μέσω του σχολείου μας

2. ηλεκτρονικά ή μέσω φαξ

3. αυτοπροσώπως στο τμήμα Παιδείας.

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι η Αντιδήμαρχος Παιδείας , κ. Θεοδώρου Κυριακή και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Νικοθόδης.