1o ΓΕΛ Ελληνικού

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ενδιαφέρουν

28ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής

Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με τα τμήματα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Ελληνικών Πανεπιστημίων και τμημάτων Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ διοργανώνει τον 28ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής 2015-2016.

altΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εν λόγω διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr όπου έχουν αναρτηθεί αναλυτικές οδηγίες. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Γραμματεία ΕΠΥ, Σπύρου Τρικούπη 20, 106 82 Αθήνα, ηλεκτρονικά στα e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , καθώς και στο τηλέφωνο 215-505.1398.

Η ΕΠΥ στα πλαίσια της υποστήριξης του ΠΔΠ θα δώσει σε όλους τους διαγωνιζόμενους μαθητές τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων χωρίς κόστος.? Στα μαθήματα αυτά, διδάσκοντες θα είναι μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, παλαιοί μαθητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας, και βραβευθέντες σε προηγούμενες διοργανώσεις καθώς και σε Βαλκανιάδες και Διεθνής Ολυμπιάδες Πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές παρακαλούνται να συμπληρώσουν άμεσα τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/yVrMASGWbk. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους μετά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail εγγραφής τους.? Τα μαθήματα θα διεξάγονται Σάββατα με ημερομηνία έναρξης 12 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα.